Wie zijn wij

'Wie zijn bestemming kent, weet de weg' (Lao Tse)

De ALchemist is opgericht door Iet Mans en Hilde Bolt.

Ook maken we gebruik van externe trainers voor speficieke thema's, waaronder Ronald Becker. We stellen ons en hen aan u voor:

Hilde Bolt

(psychotherapeut/trainer/coach, zangeres, docent dans & bewegingsexpressie), geniet het meest wanneer ze mensen via luchtigheid, spel en muziek bij hun eigen Kern kan brengen. Kernwoorden zijn o.a.: Speelse confrontatie en 'Cut the crap'.

Zij werkt als Psychotherapeut/Coach vanuit haar eigen bedrijf Hart&Ziel Consult, is als trainer/docent/ supervisor verbonden aan het Europees Instituut, werkt in organisaties en zingt.

Zie ook: www.hartenzielconsult.com

hartenziel.hilde@planet.nl

Iet Mans

(Trainer/coach/counselor, supervisor, kinesiologe) voelt zich rijk als ze mensen, met Hart en Humor via simpele en praktische werkvormen in het contact kan laten komen met hun eigen lichaam. Iet werkt vanuit haar eigen bedrijf en is als trainer/supervisor verbonden aan het Europees Instituut.

Zie ook: www.ietmans.nl

iet@ietmans.nl

Ronald Becker

(dirigent/zanger, trainer/coach) haalt de meeste bezieling, voldoening en plezier uit het ont-wikkelen van ieders eigen (stem-) geluid en  hoe hij de muziek & 'de dirigent in jezelf', in mensen en organisaties , weer naar boven kan halen.  Ronald werkt vanuit zijn eigen bedrijf Perstretto en is verbonden aan het Europees Instituut.

Zie ook: www.perstretto.nl

info@perstretto.nl